Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kjøkkeninnredning

Vi har ingen standard mål som et ferdig kjøkken, men tilpasser etter rommets form, samt kundens behov og ønsker .
Vi kan tilby et godt samarbeide med interiørarkitekt om kjøkkenets design, planløsning, detaljinnredning, materialforbruk, materialvalg, overflatebehandling og farge valg.
Samarbeidet fører alltid fram til et godt slutt resultat.

Kjøkkeninnredning levert av CvTdesign behøver nødvendig hvis ikke bli for kostbart. Vi har ingen kostnader til butikk, utstillinger, messer.

Kjøkken benkeplater kan vi levere i det meste av forskjellige materialer. Blandebatteri ,kum/vask kan vi levere fra de fleste levrandører.
Skuffeskinner, dørhengsler og andre tekniske løsninger for kjøkken. Vi bruker det som vi mener er det beste på markedet. Hvite varer til kjøkkenet kan leveres fra de fleste leverandører.

Kanskje har dere sett på standard kjøkken men kommer ikke helt i mål . Vi kan komme på befaring uforpliktende for å snakke om og se på kjøkkeninnredning.


Nr. 1, Kjøkken i heltre:

Bildene viser et kjøkken i heltre eik,ask som er malt/lakkert . All skuffeinnredning er olje hvit piggmentert. Kjøkkenøy med skuffeseksjon, spiseplass og div skuffe og skapinnredning. Stoler og bake ovn er CvTdesign. Et hel tre kjøkken i klassisk utførelse går ikke av mote og varer lenge det eldres med stil eller det enkelt kan fornyes igjen.
Klikk på bildene for større bilder :

(Ville vært bilder her)


Nr. 2. Kjøkken i heltre:

Bildene vise et heltre kjøkken i eik/ask malt/lakkert. Benkeplater i 40mm heltre eik oljet. Alle skuffer invendig er hvitoljet ask. Utenpåliggende sokkel og gesims. Ventilasjon spalter i heltre over og under kjøl og fryseskap. Overskap uten håntak men med push up Innbygget stekeovn og mikro i høyskap. Alle dører og skuffer har en liten platte kant profil. Koketopp i hjørne seksjon med rustfri sylinder ventilasjon.

Klikk på bildene for større bilder :

(Ville vært bilder her)


Nr. 3 kjøkken i heltre :

Bildene viser et heltre kjøkken i eik malt/lakkert . All skuffeinnredning hvit oljet eik. Spisebord med stoler og sofa/benk på kjøkkenet. Et heltre kjøkken i klassisk utførelse går ikke av mote og varer lenge det eldres med stil eller det enkelt kan fornyes .

Klikk på bildene for større bilder :

(Ville vært bilder her)

Nr. 4 Kjøkken i mdf :

Bildene viser et kjøkken i platematerialet mdf hvit lakkert i 30 glans. Kjøkken frontene har ingen synlige håndtak , men push up for og åpne. Benkeplaten er i heldekkende rustfri børstet stål med integrert kum. Rustfrit børstet stål plate i sider og under overskap med integert avtrekk.

Klikk på bildene for større bilder :
(Ville vært bilder her)


Nr. 5 Kjøkken i heltre , kombinert med rustfritt stål.

Bildene viser et kjøkken i heltre kirsebær og bjørk .Benkeskapene , sokkel og høyskap for frys og kjøl kledd i rustfritt børstet stål. Alle hvitevarer fra Simens. Kjøkken bord med skuffe seksjoner, vinkel sitte benk og stoler. Bordplaten kan enkelt skyves for adkomst til skuffer eller reguleres for stoler. Plass til 8 personer.

Klikk på bildene for større bilder :
(Ville vært bilder her)

Share on Facebook

Logg inn