Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Garderobeinnredning og dører 


Det vises bilder fra 10 forskjellige garderober og dører :

Vi har ingen standard garderobeinnredning, men tilpasser etter rommets form og kundens behov og ønsker. Vi kan tilby et godt samarbeide med interiørarkitekt om garderobens design, planløsning, detaljinnredning, materialvalg og farger. Samarbeidet fører alltid fram til et godt slutt resultat.
Våre dyktige møbelsnekkere lager, leverer, monterer og tilpasser presist til topp kvalitet og finish. Garderobeinnredning levert av CvTdesign behøver nødvendigvis ikke å bli for kostbart. Vi har ingen ekstra kostnader til butikk,utstillinger eller messer. En standard garderobe innredning kommer du kanskje ikke helt i mål med.
Vi kan komme på befaring uforpliktende for å se på og snakke om garderobeinnredning.

Varianter på garderobe innredning kan være :Garderobeskap, skyvedørs garderobe med eller uten bunnskinne, Skuffeinnredning, faste hyller, uttrekks hyller, reguler bare hyller, hyller for sko, trådhyller, hel- og halv heng for klær, ned trekk stang for klær, speil på dører. Skuffeskinner, dørhengsler, og andre tekniske løsninger for garderobe innredning bruker vi det vi mener er det beste på markedet.

Bilde fra venstere viser entre garderobe i oljet heltre eik. 4 skuffer , overskap med to dører og rustfri stang for halv heng.

Bilde nr. 2 fra venstre viser entre garderobe i oljet heltre eik. Sko hylle, overskapshylle og rustfri stang for hel heng.
Bilde nr 3, 4 og 5 viser en foldedør mellom to rom , laget i 19mm mdf hvilakkert høyglans.

Kolonne

Kolonne

Kolonne

Kolonne

 

Kolonne

Kolonne

Kolonne

Kolonne


Bilde. nr 1, 2 og 3 fra venstre viser garderobedører fra gulv til tak i mdf 19mm i forskjellige valører.
Bilde.nr 4 og 5 viser entre garderobe, laget i 19mm mdf materialet og hvit lakkert. Hyller og dør med speil . Rust fri stang for helheng og Rust fri børstet stål for sko hylle.

Kolonne

Kolonne

Kolonne

Kolonne


Alle 5 bildene viser skyvedører dobble og enkel fra gulv til tak. Laget i 22mm mdf materiale med infrest for hånd grep og uten synlig bunnskinne. Hvit lakkert i 30 glans.

Kolonne

Kolonne

Kolonne

Kolonne

Bilde fra venstre vise en skyvedørs garderobe fra gulv til tak og vegg til vegg med brede dører. Dørene har ikke synlig bunnskinne. 22mm mdf materialet . Hvit lakkert høyglans .
Bilde nr. 2 og 3 fra venstre viser entre garderobe med to dører som går ned til gulv og overskap med to dører. Ingen håntak. (push open for og åpne) Laget i 19mm mdf materiale lakkert grå 40 glans.

Kolonne

Kolonne

Kolonne

Kolonne

Bilde nr 1 og 2 fra vensre viser garderobedører fra gulv til tak og vegg til vegg. Laget i 19 mm mdf materialet hvitlakkert i kald og varm tone 30 glans uten håndtak.
Bilde nr 3 og 4 viser gaderobedører på soverom fra gulv til tak uten håndtak i kald og varm tone,30 glans .Mellom garderobeskapene dør inn til baderom.

Kolonne

Kolonne

Kolonne

Kolonne

 

Kolonne

Kolonne

Kolonne

Kolonne

 

Share on Facebook

Logg inn